MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Kompot z suszu

e-mieszkanie.pl
Kompot z suszu
Kompot z suszu e-mieszkanie.pl
Przepis świąteczny. Kompot z suszu.

Składniki:
po 10 dkg suszonych: jabłek, gruszek, śliwek i moreli;
5 dkg suszonej żurawiny,
5 dkg suszonych ananasów,
kilka fig,
skorka pomarańczowa lub cytrynowa,
16 gram cukru wanilinowego,
5 goździków,
szczypta cynamonu,
łyżka miodu

Informacje o przepisie
Czas przygotowania 10 min.
Czas gotowania 45 min.
Całkowity czas przygotowania 55 min.
Kuchnia polska
Wielkość przygotowywanej potrawy 6-8 porcji
Kategoria napój, danie wigilijne
Metoda gotowania gotowanie
Ilość kalorii 75

Wykonanie:
Wszystkie składniki wrzuć do garnka, zalej 2 litrami wody i doprowadź do zagotowania. Kiedy się zagotuje, zmniejsz płomień i gotuj na bardzo małym ogniu przez około 30 minut. Podawaj wystudzone.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Pasta jajeczna z awokado

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na rzeszow.naszemiasto.pl Nasze Miasto