Przewidywana liczba uczestników - około 40.
Zakwalifikowanie - na podstawie kolejności zgłoszeń i po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia przez organizatora.
Kurs obejmuje szkolenie teoretyczne (wykłady) oraz ćwiczenia praktyczne (ocena grzybów świeżych rosnących w warunkach naturalnych zebranych przez uczestników w trakcie szkolenia). Wykładowcami kursu będą specjaliści grzyboznawcy i klasyfikatorzy grzybów z Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Rzeszowie.
Uprawnienia klasyfikatora grzybów świeżych nadawane są po uzyskaniu pozytywnego wyniku z egzaminu końcowego.
Koszt kursu wraz z pełnym wyżywieniem oraz noclegiem wynosi 1100 zł brutto.
Zgłoszenia osób chętnych do uczestnictwa w kursie należy kierować do dnia 18 sierpnia drogą elektroniczną na adres: [email protected] korzystając z karty zgłoszenia uczestnika.
Jeśli nie zbierze się wystarczająca liczby kursantów, organizator może odwołać szkolenie.
Miejsce kursu: Dębowy Dwór, Ruda Różaniecka.
Dodatkowe informacje:
Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rzeszowie
Oddział Higieny Żywności i Żywienia
ul. Wierzbowa 16
Tel. 17 85 22 111 wew. 358
[email protected]
Zakaz krzyży w warszawskim urzędzie. Trzaskowski wydał rozporządzenie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?