MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Ostatnie utrudnienia na zakopiance pod Krakowem. To już finał budowy wiaduktu w Gaju

NOWE
Ostatnie utrudnienia na zakopiance pod Krakowem. To już finał budowy wiaduktu w Gaju

Co Ty właściwie wiesz o Krakowie? Rozwiąż nasz wielki TEST o stolicy Małopolski

Co Ty właściwie wiesz o Krakowie? Rozwiąż nasz wielki TEST o stolicy Małopolski

Polecamy

spotkanie autorskie z Katarzyną Grzebyk pn. „Pomiędzy nami tajemnice”w Rzeszowie

spotkanie autorskie z Katarzyną Grzebyk pn. „Pomiędzy nami tajemnice”w Rzeszowie

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach