MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Spławikowe Zawody Memoriał Prezesa Ryszarda Krygera w Margoninie

NOWE
Spławikowe Zawody Memoriał Prezesa Ryszarda Krygera w Margoninie

Copa America. Sceny grozy w meczu Peru-Kanada. Bohaterska interwencja WIDEO

Copa America. Sceny grozy w meczu Peru-Kanada. Bohaterska interwencja WIDEO

Polecamy

Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

O TYM SIĘ MÓWI
Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa: W czołówce polskich uczelni prawniczych

WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa: W czołówce polskich uczelni prawniczych

"Rzeszów Re Migracje" - premierowy koncert Eskaubei w Studiu  Polskiego Radia

"Rzeszów Re Migracje" - premierowy koncert Eskaubei w Studiu Polskiego Radia