MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Jedenaście medali wojowników z grupy Adamusik Team w mistrzostwach Polski

NOWE
Jedenaście medali wojowników z grupy Adamusik Team w mistrzostwach Polski

Tłum na ulicach Madrytu. Jego przekaz był jasny

NOWE
Tłum na ulicach Madrytu. Jego przekaz był jasny

Polecamy

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

Niedziela ostatnim dniem wystawy „Andy Warhol – przed i po” w Rzeszowie

Niedziela ostatnim dniem wystawy „Andy Warhol – przed i po” w Rzeszowie

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?