MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Fantastyczny plenerowy koncert zespołu Beauty Plate we Włoszczowie (ZDJĘCIA, WIDEO)

Fantastyczny plenerowy koncert zespołu Beauty Plate we Włoszczowie (ZDJĘCIA, WIDEO)

Lekkoatleci Gwdy Piła startowali w Ogólnopolskich Mityngach PZLA

Lekkoatleci Gwdy Piła startowali w Ogólnopolskich Mityngach PZLA

Polecamy

Żołnierze amerykańscy nie mogą już trenować na strzelnicy w Sokołowie Małopolskim

Żołnierze amerykańscy nie mogą już trenować na strzelnicy w Sokołowie Małopolskim

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Kolejne zatrzymania przez rzeszowskie CBA. Chodzi o rektorów trzech wyższych uczelni

Kolejne zatrzymania przez rzeszowskie CBA. Chodzi o rektorów trzech wyższych uczelni