MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pierogi z mięsem...
fot. pixabay.com

Z mięsa, które zostanie z rosołu, zrobisz pasztet i nie tylko. Poznaj 11 sposobów na wyśmienite dania zero waste

Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem
Składniki:
- porcja mięsa z rosołu
- ciasto na pierogi
- cebula
- sól, pieprz, opcjonalnie maggi

Mięso obierz z kości i zmiel w maszynce na średnich oczkach. cebulę posiekaj i podsmaż na oleju, dodaj mięso, sól, pieprz i odrobinę maggi. Podsmaż jeszcze kilka minut.
Zrób pierogi. Podawaj np. z podsmażoną cebulką, boczkiem lub skwarkami.

Zobacz również

Nowe szaty dla Notre Dame w Paryżu. Błysk światła od słynnego projektanta mody

Nowe szaty dla Notre Dame w Paryżu. Błysk światła od słynnego projektanta mody

Fani oglądali mecz Polska - Francja na Strefie Kibica przy stadionie Górnika Zabrze

Fani oglądali mecz Polska - Francja na Strefie Kibica przy stadionie Górnika Zabrze

Polecamy

“Walc w kolorach lata – koncert muzyki wiedeńskiej” w Rzeszowie

“Walc w kolorach lata – koncert muzyki wiedeńskiej” w Rzeszowie

„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim

ROZMOWA
„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim

Rzeszowski MPWiK z historycznym grantem na modernizację infrastruktury

Rzeszowski MPWiK z historycznym grantem na modernizację infrastruktury