Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
11 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do kiszenia ogórków najczęściej używa się ząbków czosnku,...
fot. 5PH/GettyImages.com

Kto nie powinien jeść ogórków kiszonych? Osoby z tymi schorzeniami powinny ograniczyć jedzenie kiszonek. Sprawdź, czy jesteś w tej grupie

Dodatki do kiszonek

Do kiszenia ogórków najczęściej używa się ząbków czosnku, kopru, liści wiśni oraz korzenia chrzanu.

Zobacz również

Coraz bliżej matury. Kiedy pierwsze egzaminy?

Coraz bliżej matury. Kiedy pierwsze egzaminy?

W Lesznie Górnym pod Szprotawą powstaje nowa hala sportowa!

W Lesznie Górnym pod Szprotawą powstaje nowa hala sportowa!

Polecamy

Filmowy maj z DKF  KLAPS

Filmowy maj z DKF KLAPS

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia