Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Zwłoki na wyspie na jeziorze koło Gorzowa. W akcji straż pożarna i policja

Zwłoki na wyspie na jeziorze koło Gorzowa. W akcji straż pożarna i policja

500 plus dla małżeństw już wkrótce? Jaki to projekt?

500 plus dla małżeństw już wkrótce? Jaki to projekt?

Polecamy

Ta choroba to cichy zabójca. Nieświadomie cierpi na nią 1 na 5 młodych osób

Ta choroba to cichy zabójca. Nieświadomie cierpi na nią 1 na 5 młodych osób

V gala charytatywna Pod Skrzydłem Anioła - Skrzydła Edukacji

NASZ PATRONAT
V gala charytatywna Pod Skrzydłem Anioła - Skrzydła Edukacji

Będą laptopy dla nauczycieli? ZNP chce zmian w programie

Będą laptopy dla nauczycieli? ZNP chce zmian w programie