Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Festiwal Karpaty na widelcu z pokazem kulinarnym Jana Kuronia i koncertem zespołu Żmije

Paweł Dubiel/bt
Bohaterem drugiego dnia I festiwalu kulinarnego "Karpaty na widelcu" w Rzeszowie był Jasiek Kuroń. Mieszkańcy mogli obejrzeć pokaz jego maestrii w kuchni. Jan Kuroń, syn Jacka Kuronia, uczył się w poznańskiej Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii, a następnie kontynuował naukę w Le Cordon Bleu w Londynie. Szkolił się w wielu restauracjach w Polsce i w Europie. Występuje w porannych telewizjach śniadaniowych. Jest autorem książki „Sprytna kuchnia czyli kulinarna ekonomia”. Prowadzi pokazy kulinarne, wspiera edukację młodych kucharzy.
od 16 latprzemoc
Wideo

CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na rzeszow.naszemiasto.pl Nasze Miasto