MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na koniec dodaj mąkę ziemniaczaną i mielone migdały....
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 4

Na koniec dodaj mąkę ziemniaczaną i mielone migdały. Delikatnie wymieszaj mikserem lub łyżką.

Zobacz również

Bitwa regionów na smakołyki. Kacapoły, pierożki i zupa łąkowa

NOWE
Bitwa regionów na smakołyki. Kacapoły, pierożki i zupa łąkowa

"Trzecia część nocy" 25 czerwca w Kinie Pod Baranami

NOWE
"Trzecia część nocy" 25 czerwca w Kinie Pod Baranami

Polecamy

Oburzająca treść dyplomów dla uczniów na koniec roku. Dyrektor przeprasza

Oburzająca treść dyplomów dla uczniów na koniec roku. Dyrektor przeprasza

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Prosty sposób na letni obiad. Jak wybrać i ugotować fasolkę szparagową?

Prosty sposób na letni obiad. Jak wybrać i ugotować fasolkę szparagową?