Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Czekoladowe zające, baranki z ciasta, bazie z marcepana. Cukiernicy przygotowują się do świąt

Beata Terczyńska
Beata Terczyńska
Cukiernia Julian Orłowski & Kazimierz Rak
Cukiernicy przy ul. Miodowej w Rzeszowie już przygotowują się do świąt. Upieką drożdżowe zające i baranki wielkanocne, stworzą czekoladowe kurki, kurczaczki, kogutki, wymyślne pisanki i zajączki. Oznaką wiosny w Cukierni Julian Orłowski & Kazimierz Rak są bazie, które od 45 lat przygotowuje z czekolady i marcepana mistrz cukiernik Kazimierz Rak. Rozpocznie się wypiek bab drożdżowych i piaskowych, rolad makowych, serników i mazurków. Od paru lat hitem na świątecznych stołach są udekorowane wiosennie torty.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Lody kawowe z kajmakiem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na rzeszow.naszemiasto.pl Nasze Miasto