Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. To festiwalowe zrzeszenie najlepszych autorskich restauracji.
Wydarzenie odbywa się w 100 procent w duchu #SzanujJedzenie i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Restaurant Week to festiwal unikatowych dań #SpozaKarty. Najlepsze restauracje przygotowały specjalne popisowe menu składające się z przystawki, dania głównego i deseru, które będzie dostępne w specjalnej festiwalowej cenie od 69 zł. Każdy pełnoletni gość festiwalu otrzyma w prezencie także festiwalowy koktajl.
Szefowie staja do pozytywnej rywalizacji i co edycję opracowują specjalne menu dostępne tylko podczas tego festiwalu.
Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w festiwalu?
Aby wziąć udział w festiwalu trzeba dokonać rezerwacji. Miejsca w wybranej restauracji rezerwujemy na stronie festiwalu https://restaurantclub.pl . Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w restauracji podczas Restaurant Week jest przewidziana na 90 minut. Festiwal pozostaje wierny filozofii #SzanujJedzenie. Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu przy dokonywaniu rezerwacji online, marnowanie żywności w restauracjach ograniczone jest do minimum.
Kulinarna uczta potrwa do 24 kwietnia.
Zobacz, jakie rzeszowskie restauracje biorą udział w Festiwalu Restaurant Week
- Bistro Pełne Radości
- Blue Diamond (Trzebownisko)
- Hilton Garden Inn Rzeszów
- Hokus 2.0
- Ikeda Sushi
- Kulisy - Hotel Falcon
- Molto
- Okovita
- Umami
- Wina Dajcie
- Zielony Kompleks Dwór Ostoya
- Hindi
- Zori Sushi
Ekspresowa pizza z cukinii
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?