2 z 6
Poprzednie
Następne
Ruszyły rezerwacje na wiosenną edycję Restaurant Week w Rzeszowie [RESTAURACJE I MENU]
Hilton Garden Inn Rzeszów
MENU A - Pikantne ciasto francuskie z wołowiną, prażone ziemniaki truflowe, concasse paprykowe, kiełki zielonego groszku - Zapiekane gnocchi buraczane z gorgonzolą, chorizo, pieczone kurki na karmelizowanym czosnku - Racuchy jabłkowe na maślance, gorzka czekolada, bita śmietana, owoce MENU B - Zielone szparagi w cieście ryżowym, zapiekane z serem cheddar, chutney z mango i brzoskwini, prażone orzeszki pini i smażony jarmuż. - Pieczony filet z dorsza z ziołowa kruszonką, puree z zielonego groszku z miętą, por w occie jabłkowym i olej koperkowy - Pomidor w borówkowym occie balsamicznym, lody miętowem palona, biała czekolada, owoce